PURSANG zet winnaars in het zonnetje

 

Op maandagavond 24 oktober 2016 maakte Pursang uit Rijssen een aantal mensen erg blij met vrijkaarten voor het concert dat dit popkoor volgend jaar maart gaat geven in Parkgebouw Rijssen.
Op deze avond geeft naast Pursang ook niemand minder dan Glennis Grace acte de préséance. Tijdens de onlangs gehouden Habito Bedrijvenbeurs werden potentiële winnaars en bezoekers door koorleden zelf geënthousiasmeerd om aan de wedstrijd mee te doen. Dit was een groot succes. Uit de honderden deelnemers werden er drie gekozen die tijdens deze repetitieavond in het zonnetje werden gezet. Jo Hofstede, Trudy Kalvenhaar en Jennie Pieters kregen allen twee vrijkaarten en een mooi bloemetje. “Ik heb op de Habito ook alleen aan deze wedstrijd meegedaan, omdat ik graag naar dit concert wilde”, aldus Trudy Kalvenhaar. Jo en Jennie hebben aan meerdere wedstrijden meegedaan, maar zijn erg blij met de tickets. Jennie: “Ik wist eigenlijk niet wat Pursang precies deed en wie het waren, maar als ik zo om me heen kijk, zie ik heel veel bekende gezichten.”

Het concert van Pursang en Glennis Grace vindt plaats op zaterdag 11 maart 2017 in de Herman Wessels zaal van het Parkgebouw. Het koor zorgt dan voor een avond vol nostalgie en eigentijdse muziek. Ballads, rock en popmuziek wisselen elkaar af. Dit doen zij dus samen met Glennis Grace, die het tweede deel van het concert grotendeels voor haar rekening neemt. Glennis heeft misschien wel de meest indrukwekkende stem van Nederland. Een stem die haar publiek tot tranen toe weet te roeren. Na het optreden kan er nog heerlijk na geborreld worden in het restaurant tijdens een gezellige muzikale afterparty.

Tickets á € 14,50 (exclusief verengingskosten), zijn te boeken via www.parkgebouw.nl of aan de Harmelink Receptie van het Parkgebouw (op werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur.