Media

Op deze pagina vind je enkele foto’s en video’s (voor zover beschikbaar) waarmee je een eerste indruk kan opdoen van ons koor. Uiteraard kan je ook terecht bij ons laatste nieuws, aankomende evenementen en uiteraard onze Facebookpagina.

Hart van Rijssen Persbericht 20 oktober 2017.

Foto: Gerrit Dannenberg

Popkoor Pursang vliegt uit naar Malta

 RIJSSEN – Popkoor Pursang is terug uit Malta en heeft daar de contacten met de eilandbewoners en de daar wonende Nederlands flink verstevigd.

Het gezelschap van 44 mensen heeft een onvergetelijke trip gemaakt. “Twee jaar geleden zijn we als koor naar York geweest en ook dat was een bijzondere reis. Deze reis ging naar een totaal ander deel van de wereld, maar ook dit was een hele bijzondere ervaring,” zegt koorvoorzitter Dianne Pas.

Spannend
“Als je voor de tweede keer zo’n reis maakt, is het natuurlijk altijd spannend of het net zo goed bevalt als zo’n eerste keer. Maar dat is zonder meer het geval. We hebben zelfs besloten om de tweejaarlijkse trip definitief in ons programma op te nemen. Het is ook uitstekend voor de teamspirit.”

Flashmob
In koorverband met elkaar op reis gaan om elders op de wereld muziek te maken is een andere invulling van zo’n reis. Het geeft zo’n trip iets speciaals en het zingen op totaal andere plaatsen van de wereld maakt het heel bijzonder. “We hebben op de meest gewone en ongewone plaatsen gezongen: in het hotel en zelfs op de catamaran. In het hotel hebben we een flashmob gedaan. Tijdens het diner zetten we het Halleluja in en dat werd direct overgenomen.”

Ambassadeur
Het optreden voor de Nederlandse ambassadeur was een van de hoogtepunten. “Hij was erg ingenomen met ons optreden omdat dit de eerste keer was dat er speciaal iets voor de Nederlanders op Malta werd gedaan. We hebben er een mooie oorkonde en een schildje aan overgehouden en wij hebben er drie paar oer-Hollandse klompen weggegeven. Eén paar staat nu op Nederlandse ambassade.”

Mix
De reis was een mooie mix van actie en ontspanning. “Ook ons repertoire was een feest van herkenning. Dan merk je ook hoe internationaal muziek is. We zongen Supertramp, Sweet Caroline van Neil Diamond en Halleluja van Cohen. Het publiek bestond uit Zweden, Denen, Engelsen en Italianen, maar voor iedereen zat er wel iets bij. Ja we zijn zeker van plan om nog eens met het koor op reis te gaan,” aldus Dianne.

Persbericht Rijssens Nieuwsblad 13 juni 2017.

 

Benefietconcert 17 juni 2017.

  

11 maart 2017

Concert met gastoptredens van Glennis Grace, Oldenzaals Jongemannenkoor en handy Joe and the boogie kearls

Onderstaand enkele opnames: (op link klikken)

Eres tu ; Mag ik dan bij jou ; You don’t have to stay ; Have you ever seen the rain ; Zing, vecht, huil, ;

Hart van Rijssen nieuws:

Optreden Pursang met Glennis Grace en Oldenzaals Jongemannenkoor.

Zie het artikel via onderstaande link:

http://www.hartvanrijssen.nl/nieuws/algemeen/15621/koorzang-is-flitsend-

Mini concert Restaurant ’t Brodshoes voor Businessclub Bij de Tijd (13 december 2016)

Voor de 3e keer werden wij in een bijzondere ambiance zeer gastvrij ontvangen op een geweldige locatie.

img_1676 img_1660 img_1658

Aan het eind van ons concert hebben wij onder de Businessclub leden 2 vrijkaarten verloot voor ons concert op 11 maart 2017, met o.a. Glennis Grace en het Oldenzaals Jongemannenkoor.

img_1681

Optreden Kerstfair Holten ( 10 december 2016)

img_1686 img_1685 img_1684 img_1683

Onderstaand een link voor een opname van Go, tell it on the montain.

Fotoshoot (september 2016)

img_0029-kopieimg_0005 img_0069

Opname Parkgebouw (juni 2016)

Proef opname Parkgebouw in de Herman Wessels zaal met de modernste techniek in licht en de volledig vernieuwde Innovation Audio geluidsinstallatie.

image002

Klik op deze link voor een weergave.

Fotoshoot (juni 2016)

PurSang-26 kopie

Fotoshoot (maart 2016)

  

Kerstoptreden bij Roetgerink in Enter (december 2015)

IMG_0067