Bestuurswisseling Pursang

vr 24 feb., 13:42 https://www.hartvanrijssen.nl/nieuws/algemeen/103688/bestuurswisseling-bij-het-popkoor-pursang-uit-rijssen

RIJSSEN – Na vele jaren hetzelfde bestuur te hebben gehad, is er een wisseling geweest van bestuursleden in popkoor Pursang.

De drie bestuursleden, Dianne Pas, Ina Nijkamp en Ben Smeijers, hebben, na heel veel jaren van trouwe dienst en heel veel inzet, het stokje doorgegeven. Marion Beltman is de nieuwe voorzitter van het popkoor.

Pursang heeft tevens een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen, maar extra stemmen zijn altijd welkom. Vooral de mannen zijn, net als in de meeste gemengde koren, in de minderheid, maar ook dames zijn welkom.

De meest gehoorde reactie die Pursang hoort is dat iemand helemaal niet kan zingen of noten kan lezen. Het laatste is niet echt een vereiste en zingen in een koor is heel wat anders dan wanneer iemand solo zingt. Vaak blijkt een stem toch wel bij een koor te passen.

Geïnteresseerd om samen met anderen ontspannen te zingen? Kom eens vrijblijvend kijken, luisteren en de sfeer proeven bij popkoor Pursang. Zij zingen voornamelijk popnummers, sommige evergreens uit de oude doos, maar ook nieuwe nummers. Zij oefenen elke maandagavond in het Parkgebouw van 19.45 tot 22.00 uur, met een pauze tussendoor. Interesse? Bel dan naar 06-50498386.